MIJN WERK

01

Teaching Pupils in a Visual Digital World - Maarten de Vugt

Maarten de Vugt, deed onderzoek hoe leraren gebruik kunnen maken van eigentijdse digitale beelden gemaakt door leerlingen, om een kritische houding te vormen tijdens kunst lessen.
Aan mij was de taak om dit onderzoek te vangen in een strak, modern maar vooral aansprekend cover en binnenwerk ontwerp.

02

All4Care - Leaflet

All4Care is een zorgcombinatie van drie organisaties en diverse onderaannemers, gericht op ambulante en specialistische jeugdzorg, hulp en ondersteuning voor gezinnen, woonbegeleiding en welzijn.
Dudz Dezign was naast de huisstijl ook verantwoordelijk voor het ontwerp en productie van de leaflets voor All4Care.
03

Making Sex, Moving Difference -Willemijn Krebbekx

Dudz Dezign is verantwoordelijk voor het omslag en binnenwerk ontwerp voor het boek van Willemijn Krebbekx, getiteld ‘Making Sex, Moving Differnce’.
Het paardenbloem zaadje op de voorkant staat voor de “vruchtbaarheid” en dragen van het zaadje door wind voor “beweging”.
04

De Kleine Tiki - Huisstijl

Voor terugkerende klant De Kleine Tiki, mocht ik de re-branding van hun reeds bestaande huisstijl doen. Gekozen werd om de bruin en blauw tinten te vervangen voor meer “natuurlijke” kleuren zoals groen en oker geel. De speelse lijn voering geeft aan dat binnen het creatieve lespakket van de Tiki alles mogelijk is. Wees creatief en ontdek jezelf!

05

De Maatwerkfabriek - Flyer

De Maatwerkfabriek maakt gebruik van een netwerk van trainers, docenten, adviseurs en coaches die op persoonlijk niveau mensen en teams in organisaties vanuit hun eigen kracht willen laten werken.
Aan Dudz Dezign de taak om een “grappige” maar toch ook informatieve flyer te ontwikkelen.
06

The Polit-Dandy - Geertjan de Vugt

Geertjan de Vugt studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.  In juni 2015 promoveerde hij cum laude op een proefschrift over de genealogie van de dandy als een politiek-esthetische figuur. Dudz Dezign verzorgde een passend ontwerp waarbij nauw werd samengewerkt met de klant.

UW MERK AAN DEZE LIJST TOEVOEGEN?
LAAT HET MIJ WETEN!

Bent u opzoek naar een bureau dat tijd voor u maakt?
Een persoon die naar u luistert en uw marketing & communicatie uit handen neemt?
Stuur dan een bericht via onderstaand contact formulier en ik kom spoedig bij u terug.