HET BREDASCHE EENMANS
RECLAME OFFENSIEF

DUDZ
DeZign 

Dudz Dezign is een eenmans reclame offensief werkzaam vanuit Breda in het prachtige Brabant. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de grafische industrie en een enorm netwerk aan creatieve professionals, biedt Dudz Dezign full service ontwerp en communicatie werk.

Creatieve brein achter dit alles is oprichter en eigenaar Wouter de Vugt (1988). Wouter is o.a. werkzaam geweest als Creative Concept Developer en Creative Director, voor verschillende creatieve, toon aangevende bedrijven.

Om tot mooie, sprekende communicatie te komen,
gebruik ik 3 peilers.

Concept

In een of meerdere gesprekken zal Dudz Dezign zich ontfermen over uw merk en/of bedrijfsimago.
Door middel van een uitgebalanceerd concept en een strakke maar haalbare planning, worden de eerste stappen gezet richting uw nieuwe ontwerp.
j

Ontwerp

Huisstijlen, websites, verpakkingen, kleding, brochures, nieuwsbrieven, presentaties, beursstand, belettering en advertentie campagnes.
Dit alles kan of word binnen de afgesproken tijd ontworpen en meerdere malen met u besproken. De klant bij het proces betrekken is een van de speerpunten.

Productie

Is het ontwerp naar uw zin? Dan gaan we over op de productie van de door u gewenste materialen.
Met een flink aantal jaren ervaring in de grafische industrie weet Dudz Dezign in samenwerking met zijn vaste partners een passende productie methode te selecteren.

OnS RECENT WERK

Nieuwsgierig naar wat ik zoal ontwikkel?
Hier onder vind u een overzicht van mijn recent werk.

SAMEN WERKEN AAN IETS MOOIS?
LaAT HET MIJ WETEN!

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Of gewoon zin in een kop koffie?
Laat het mij weten via onderstaand contactformulier, de koffie staat klaar!