DUDZ DEZIGN

Dudz Dezign is een creatief ontwerp bureau. We helpen met het ontwikkelen van uw bedrijfs identiteit en campagnes. Dit doen we door een mix van tastbare en digitale merk-elementen aan te bieden. Offline uitingen als logo’s en huisstijlen sluiten naadloos aan op designs voor apps en websites. Hierdoor wordt er een samenhangende merkbeleving gecreëerd.

WAAROM DUDZ DEZIGN

Het is niet langer genoeg om je product zo maar te verkopen. Wat is je verhaal? Waarom is jouw product juist relevant? Wat is het sociale doel van jouw merk en hoe koppel je dat naar je klanten? Dudz Dezign kijkt samen met de klant naar deze vragen en ontdekt waar het product en/of merk voor staat. Want als je weet waar je voor staat, kun je geliefd worden. En wie wil er nu niet geliefd worden?

Realistisch en doortastend.

Dudz Dezign bied de service van een groot bureau, maar dan met een kleine groep mensen, beter gezegd met een persoon.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de grafische industrie en een groeiend netwerk van print & non-pint professionals, is geen opdracht te gek.

De kracht ligt in het luisteren naar de klant en het werken “met” de klant. We bouwen merken, ontwikkelen communicatie en leveren belevingen.

Laten we samen iets moois creëren!